Aktuellt

Nya lokaler

okt 22, 2019 | Nu har vi kommit i ordning i våra nya lokaler på Salabacksgatan 50. Kom gärna förbi så kan vi berätta mer om vår verksamhet!

Vi vill även välkomna vår nya medarbetare Jenny Blom som börjat hos oss nu i oktober. Jenny kommer närmast arbeta som familjehemskonsulent med rekrytering och utredning av nya familje- och jourhem.

Vill just DU veta mer om hur du kan stödja ett utsatt barn genom att bli familje- eller jourhem? Ta gärna kontakt direkt med Jenny via mejl: jenny.blom@ekfb.se alternativt gå in på vår hemsida och anmäl ditt intresse här.Nya lokaler

sep 1, 2019 | Som vi har längtat och nu är vi äntligen på plats. Efter fem år på Kungsgatan 43 flyttade vi in i våra nya lokaler på Salabacksgatan 50. Vi ser vi fram emot att fylla de nya, större lokalerna med ännu mer kreativitet och energi. Välkommen!


Ny hemsida lanserad

sep 1, 2018 | EKFB har fått ett helt nytt utseende på webben!


Gilla oss på Facebook

jul 22, 2018 | Nu har EKFB en sida på Facebook. Gilla oss gärna! Via sidan kommer vi att sprida information om verksamheten och även informera om utbildningar och andra aktuella aktiviteter. Besök oss här


Ny medarbetare

mar 5, 2018 | EKFB välkomnar Helena Bergman till vårt team. Helena är utbildad beteendevetare och har en master i barn- och ungdomsvetenskap. Förutom mångårigt arbete inom psykiatrin har hon även arbetat med barn och ungdomar med psykiska funktionsnedsättningar såsom autism, ADHD mm.


Tillstånd öppenvårdsverksamhet

jan 19, 2018 | EKFB har nu fått beslut från Inspektionen för vård- och omsorg (IVO) att vi har beviljats tillstånd att bedriva öppenvårdsverksamhet.


Tillstånd konsulentstödd familjehemsvård

jan 15, 2018 | Under år 2017 infördes tillståndsplikt för konsulentstödd familjehemsvård. EKFB har nu fått beslut från Inspektionen för vård- och omsorg (IVO) att vi har beviljats tillstånd för vår verksamhet.